Националният отбор по футбол записа шокираща загуба с 2:3 срещу

...
Националният отбор по футбол записа шокираща загуба с 2:3 срещу
Коментари Харесай

Националите по футбол с шокираща загуба от Косово в София

Националният тим по футбол записа шокираща загуба с 2:3 против Косово в квалификациите за Евро 2020 на националния стадион " Васил Левски ".
 Лечков изиска класиране на Евро 2020
Резултатът е обективен на фона на показаното от двата тима в последния четвърт час от мача, когато гостите преобладаваха напълно на терена, а като по знамение топката не посещаваше за трети път вратата на Николай Михайлов.

В интерес на истината косоварите вкараха трети гол, само че той беше анулиран заради засада. В добавеното време гостите въпреки всичко стигнаха до победно попадение посредством Елбасан Рашани.

Преди това Милот Рашица откри за Косово в 14-ата минута. Капитанът ни Ивелин Попов изравни малко преди почивката. Кристиан Димитров изведе България напред в резултата, само че в 64-ата минута Мурики върна равенството. Влезлият като запаса Рашани оформи крайното 3:2.

Загубата на процедура остави България отвън борда за класиране на Евро 2020. До този миг България няма победа, като записа две равенства от по 1:1 против Косово и Черна гора и загуби от Чехия и косоварите довечера.

В другия мач от нашата група " А " Чехия победи с 3:0 Черна гора и се изравни на върха в класирането с Англия с 6 точки. Косово е на трета позиция с 5, а на дъното с по 2 са Черна гора и България.



" Сборихме се, не мога да бъда неудовлетворен, само че за жалост силите ни свършиха. Отборът на Косово е доста мощен физически и ни надигра. Това е нещо, за което от дълго време сигнализирам и би трябвало да се намерения по въпроса.

Трябва да продължим да работим, с цел да излезем от тази обстановка. На равнище физическа подготовка отстъпваме доста.

В състава на Косово имаше двама-трима футболисти, които можеха да изиграят най-малко още един мач ", разяснява селекционерът Красимир Балъков.

Стартови сформира:

България: 13.Николай Михайлов, 2.Страхил Попов, 15.Васил Божиков, 14.Антон Недялков, 20.Иван Горанов, 7.Георги Костадинов, 18.Галин Иванов, 8.Тодор Неделев, 10.Ивелин Попов, 9.Кирил Десподов, 19.Исмаил Иса
Косово: 12.Ариянет Мурич, 15. Мергим Войвода, 17. Бенямин Кололи, 13. Амир Рахмани, 3. Фидан Алити, 4. Идриз Воца, 8. Бесар Халими, 9.Берсант Целина, 7. Милот Рашица, 22. Едон Жегрова, 18.Ведат Мурики
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР