Националният отбор по футбол се изправя срещу Черна гора в

...
Националният отбор по футбол се изправя срещу Черна гора в
Коментари Харесай

Футболните национали излизат в търсене на първа победа от година насам

Националният тим по футбол се изправя против Черна гора в търсене на първата си победа от година насам. България гостува на противника си в дуел от квалификациите за Евро 2020, който е довечера от 21.45 ч.

Двата тима са на последните места в групата си, като имат по две точки от пет мача.

Двубоят в София през март приключи 1:1. Тогава черногорците поведоха при започване на второто полувреме, а в края Тодор Неделев изравни от дузпа.

България е в серия от девет следващи мача без победа, като от тях само този против Ирландия преди месец (1:3) беше другарски. Последният триумф беше против Кипър (2:1) в Лигата на нациите на 13 октомври 2018 година

 Футболните национали излизат в търсене на първа победа от година насам
© LAP.bg

Селекционерът Красимир Балъков има проблем с отсъстващи футболисти. Той няма да може да употребява бранителите Страхил Попов и Васил Божиков, както и полузащитника Симеон Славчев.

Балъков сподели, че вижда позитивно развиване в тима. Той дефинира дуела в Черна гора за основен.

" Ще се опитаме да излезем спечелили в този мач. Освен Англия, всички други желаят да побеждават, тимовете са изравнени, всички желаят да печелят точки. Минусът е, че нямаме доста играчи в огромни европейски клубове. Виждам положително развиване, задачата е през март, когато би трябвало да съсредоточим всичко ", съобщи селекционерът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР