Националният отбор по футбол посрещна годината с добра новина. Халфът

...
Националният отбор по футбол посрещна годината с добра новина. Халфът
Коментари Харесай

Наш Национал Ще Сменя Памперси

Националният тим по футбол посрещна годината с добра вест. Халфът Симеон Славчев ще става баща. Той и годеницата му – някогашната баскетболистка Сара Маринова, чакат първородната си рожба“. Двамата дълго време криеха хубавата вест най-вероятно от поверие.

Чаровната футболна половинка сподели бременното си коремче едвам в края на 2017 година по време на почивката им в Дубай. Преди това тя се появяваше на фотоси единствено до кръста в обществените мрежи. Съдейки по наедрялото й коремче, Сара сигурно е преполовила бременността си. Това значи, че ще подари Славчев с първо дете напролет.

Халфът на „Лехия“ (Гданск) и чаровната му половинка са дружно от две години и половина. Маринова е някогашна баскетболистка. Тя тренира цели 18 години в залата. Играла е за „Академик“, ЦСКА и НСА. Била е национал до 19 години, като е пробвала шанса си и в Испания, където се е показала също доста сполучливо. Въпреки това взема решение да се завърне в България. От игрището за малко попада в стилния свят.

Преди да се срещне със Симеон, имала тежки здравословни проблеми. Преборила ги, като сменила напълно метода си на хранене и станала веган, написа „България днес“.

„Разболях се от 3 автоимунни болести – систематичен лупус, миозит и ревматоиден артрит – споделя тя. – Три месеца парализирана, куп ужасяващи диагнози. Нито един доктор не можа да ме диагностицира в точния момент. Сега, три години по-късно, се подкрепям в ремисия единствено и само посредством храната.“
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР