Националният отбор по футбол на България тази вечер посреща на

...
Националният отбор по футбол на България тази вечер посреща на
Коментари Харесай

България vs Англия! Ще се пребори ли Давид с Голиат?

Националният тим по футбол на България довечера посреща на стадион " Васил Левски " селекцията на Англия. Това ще е предпоследен мач за нашите от евроквалификациите за шампионата следващата година. Остава единствено срещата против Чехия на 17 ноември, която също ще е в София.

" Лъвовете " към този момент година нямат победа. В последния си дуел от квалификациите те приключиха 0:0 като посетител на Черна гора. Ако не вземат победа против Англия или Чехия, момчетата на Краси Балъков за първи път в историята ще завършат без победа в квалификационна група за европейско състезание.

Капитанът Ивелин Попов може да стане българският футболист с най-вече мачове против Англия - 4. По три имат Добромир Жечев, Радостин Кишишев и Стилиян Петров.

Дебют за Англия може да направи 21-годишният Фикайо Тимори от Челси.

Можем ли да спрем тим за над 1 милиард евро? Играта постоянно е била доста непридвидима, само че въпреки всичко има своите закономерности. В петък " трите лъва " изгубиха с 1:2 от Чехия в Прага и през днешния ден мъчно ще си разрешат ново разпределяне. Скалъпеният расистки скандал, който медиите на Острова се пробват да стартират, мъчно може да размъти главите на националите им. Високоплатени експерти с богат опит във финали на Шампионска лига и последната фаза на Световното състезание.

България има потребност от мощна мотивация, компактна игра в отбрана без да се оставят празни пространства за бързите им флангови играчи и никакво разпределяне. Ако футболистите ни надскочат себе си... кой знае. Въпросите са доста, а отговорите ще разберем тази вечер.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР