Националният отбор по футбол на Аржентина остана под напрежение в

...
Националният отбор по футбол на Аржентина остана под напрежение в
Коментари Харесай

Аржентина остава под напрежение в квалификациите за Русия 2018 след равенство

Националният тим по футбол на Аржентина остана напрегнат в квалификациите за международното в Русия. Небесносините приключиха 0:0 с Уругвай в Монтевидео.

Три кръга преди края Лионел Меси и съотборниците му са пети в класирането с 23 точки. Първите четири се класират непосредствено, а петият играе плейоф.

Надпреварата в Южна Америка за класиране за международното остава доста оспорвана. Бразилският тим към този момент си обезпечи място в Русия и е безапелационно отпред, като след 2:0 против Еквадор има 36 точки. След това седем тима са в разногласието, като вторият Колумбия е с 25 точки, а осмият Еквадор има 20.

Уругвай към този момент четири мача е без победа, само че остава трети с 24.

Луис Суарес стартира като титуляр, макар че има проблеми в коляното, които се усложниха след мача. Аржентина игра по-добре, само че не можа да завоюва в дебюта на новия селекционер Хорхе Сампаоли.

През първото полувреме Единсон Кавани и Меси пропусна за двата състава. След почивката звездата на " Барселона " имаше още благоприятни условия, от които не се възползва.

Новото попълнение на " Барселона " Паулиньо и трансферната цел на каталунците Коутиньо донесоха успеха с 2:0 против Еквадор.

Паулиньо откри в 70-ата минута след ъглов удар. Вилиан центрира, с топката се разминаха няколко играчи, а Паулиньо я прати в мрежата с мощен удар. Коутиньо удвои седем минути по-късно след хубаво разиграване с Габриел Жезус.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР