Националният отбор по баскетбол за юноши до 18-годишна възраст ще

...
Националният отбор по баскетбол за юноши до 18-годишна възраст ще
Коментари Харесай

Обявиха програмата на юношеските национали

Националният тим по баскетбол за юноши до 18-годишна възраст ще започва присъединяване си в европейското състезание в Дивизия " В " против Дания, разгласи публично ФИБА. Тимът, воден от Мануел Марков, ще се бори за промоция на шампионата в Скопие, Македония, от 27 юли до 5 август.

Българите излизат на 27 юли против скандинавците, а ден по-късно ще играят против Словакия. На 29 юли им следва дуел с Албания, а идващият ден е почивен. На 31 юли е мачът с Швеция, а в последния си дуел от груповата фаза българите срещат Словения.

Програмата на европейското състезание за момчета до 16 години, което ще се организира в Сараево, Босна и Херцеговина, също бе оповестена. Шампионатът в Дивизия " В " ще се организира от 9 до 18 август. Българите ще стартират на 9 август с дуел против Полша. Следва мач против Кипър на 10-и, а на 11-и Ц против Финландия. 12 август е почивен за всички тимове. На 13 август отборът, воден от Христо Ценов, ще се бори с Исландия, а груповата фаза ще завърши с дуел против Унгария. Четвъртфиналите са на 16 август, а първенецът ще бъде излъчен на 18 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР