Националният отбор по бадминтон е на 10-дневен подготвителен лагер в

...
Националният отбор по бадминтон е на 10-дневен подготвителен лагер в
Коментари Харесай

Националите ни по бадминтон на лагер в Каварна

Националният тим по бадминтон е на 10-дневен предварителен лагер в Каварна, оповестиха от морската община. Градът, който е разгласен за Европейски град на спорта 2020, дава базата си в спортна зала „ Олимпиада “ на състезателите, водени от спортния шеф на Българската федерация по бадминтон Орлин Цветанов.
Треньорът на националния тим по бадминтон Петя Неделчева е достигала трето място в международната класация. Тренировките на подготвителния лагер в Каварна се водят и от първата европейска шампионка на България по бадминтон - Диана Колева, която е треньор и на националния тим в Шотландия. В тренировките на лагера в Каварна се включват първата ракета на България – Димитър Янакиев и бадминтонисти от други страни. Част от националите не са на лагера в Каварна поради присъединяване им в международното състезание по бадминтон в Базел.

Кметът на Каварна Нина Ставрева получи признателен плакет „ За деен принос и заслуги за развиването на бадминтона в община Каварна “ от името на ръководителя на Българската федерация по бадминтон доктор Володя Златев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР