Националният отбор на Сърбия вече се намира в Манила, където

...
Националният отбор на Сърбия вече се намира в Манила, където
Коментари Харесай

Богданович: Развълнувани сме, но знаем какво да направим

Националният тим на Сърбия към този момент се намира в Манила, където ще стартира присъединяване си на Мондиал 2023. В първия си мач “плавите ” ще се изправят против Китай в събота от 20:00 часа, а огромният водач на отбора - Богдан Богданович, съобщи преди началото на шампионата, че тимът му знае какво би трябвало да направи. Именно той бе най-хубавият състезател на отбора на предишното Световно в Китай през 2019-а, когато той бе както най-ефикасният играч в редиците на западните ни съседи, по този начин и най-резулатният.

“Развълнувани сме. Имахме доста сложна подготовка, само че в този момент се радваме, че започваме същинския шампионат. Знаем какво би трябвало да създадем ”, съобщи Богданович. “Играя по същия метод както тук, по този начин и в Атланта. Сега обаче евентуално ще получавам повече минути. В Атланта имах сходна роля, в която съотборниците ме търсеха, а отбраната се фокусираше върху мен и използвахме това, с цел да си създадем преимущество. Разликата е дребна и се приспособявам добре ”, добави още стрелецът.

Сърбия ще би трябвало да се оправя без огромните си звезди Никола Йокич и Василие Мицич, както и без други съществени фигури като Неманя Недович, Никола Калинич, Владимир Лучич, Милош Теодосич и Бобан Марянович.

Селекцията на Светислав Пешич въпреки всичко попадна в много лесна група, дружно с тимовете на Китай, Пуерто Рико и дебютантите от Южен Судан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР