Националният отбор на Полша няма да може да разчита на

...
Националният отбор на Полша няма да може да разчита на
Коментари Харесай

Швьонтек няма да играе на финалите на Billie Jean King Cup


Националният тим на Полша няма да може да разчита на международната №1 Ига Швьонтек за идните финали на Billi Jean King Cup. Това заяви полският тенис коментатор Марек Фуржан, който твърди, че е получил информацията от екипа на Швьонтек.

Причината за решението на Швьонтек е, че по същото време тя ще взе участие на Финалите на WTA, които ще се проведат във Форт Уърт в интервала 31 октомври – 7 ноември. Преди няколко дни полякинята изрази недоволството си от календара на Тура , който принуждава освен нея, само че и доста други топ тенисистки да избират сред двата шампионата.

Финалите на Billie Jean King Cup ще се играят от 8 до 13 ноември в Emirates Arena в Глазгоу. Тимът на Полша е в група D дружно с Чехия и Съединени американски щати, като спечелилият от всяка от четирите групи се класира за полуфиналите.

Тази седмица Швьонтек ще взе участие на WTA 500 шампионата в Острава, което ще е нейното първо излизане на корта след триумфалния за нея US Open. Полякинята ще стартира непосредствено от осминафинала, където чака победителката от мача сред Айла Томлянович и Джън Шуай.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР