Националният отбор на Германия ще изкара подготвителен лагер в Италия

...
Националният отбор на Германия ще изкара подготвителен лагер в Италия
Коментари Харесай

Германия ще се готви в Италия за световното

Националният тим на Германия ще изкара предварителен лагер в Италия преди международните финали в Русия, оповестяват медиите на Апенините. Бундестимът ще дойде на Ботуша на 23 май 2018 година, което е три дни преди финала в Шампионската лига.

Това значи, че в случай че има немски национали измежду финалистите в най-престижния клубен шампионат, те ще се причислят към селекцията на Йоги Льов без отмора, непосредствено от Киев. Лагерът на международните първенци в Италия ще продължи до 4 юни в Алто Адидже в Североизточна Италия.

Това е четвърти път, в който германците ще се приготвят на италианска земя преди мондиал. Предните пъти: 1990 - Калдаро, 2010 - Апиано, 2014 - Вал Пасирия. В два от тези случаи " Маншафта " се завърна вкъщи със международната купа.

Първият мач на състава на Льов на Мондиал 2018 е на 17 юни против Мексико. При краен триумф в Русия, Германия ще изравни Бразилия по брой извоювани международни трофеи. В момента Бундестимът има четири против пет на " Селесао Бразилейра ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР