Националният отбор на Германия също вече е на катарска територия,

...
Националният отбор на Германия също вече е на катарска територия,
Коментари Харесай

Бундестима вече също е в Катар

Националният тим на Германия също към този момент е на катарска територия, откакто дойде по-рано през днешния ден с полет от Оман, осведомиха медиите в страната.

Бундестима към този момент се е настанил в базата си " Зувал Уелнес Ризърт " в Ал-Руваис, която е ситуирана на 90 минути път от центъра на Доха.

През последните няколко дни селекцията на Ханзи Флик се готвиха в Мускат, Оман, където през вчерашния ден вечерта изиграха и последната си контрола преди старта на Световното състезание, в която надиграха с минималното 1:0 тима на домакините.

За Германия шампионата в Катар ще бъде първия огромен шампионат без Йоаким Льов отпред на тима от 2006 година насам, когато отпред на Маншафта на домашния Мондиал беше легендата Юрген Клинсман. През 2014 година пък Льов изведе отбора до четвъртата международна купа в Бразилия, а в този момент отпред на Бундестима е неговият някогашен помощник Ханзи Флик.

В Катар капитанът Мануел Нойер ще поведе отбора в преследването на пета международна купа, а първият дуел е против коравия тим на Япония на 23 ноември (сряда). В група Е са още отборите на Испания и Коста Рика.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР