Националният отбор на Бразилия е фаворит на букмейкърите за трофея

...
Националният отбор на Бразилия е фаворит на букмейкърите за трофея
Коментари Харесай

Бразилия е фаворит на букмейкърите за титлата

Националният тим на Бразилия е любимец на букмейкърите за трофея от международното състезание по футбол в Катар, което стартира в неделя. За последно бразилците станаха първенци на планетата през 2002 година, когато победиха за пети път. В идващите четири издания на мондиала те отпаднаха три пъти във етапа на четвъртфиналите и един път на полуфинал.

Сега обаче Селесао разполага със страховит състав, изключително в нахлуване, а отборът има единствено една загуба в последните си 29 мача. Поради това заложните къщи дават ставка към 5.00 за триумф на петкратните международни първенци, т.е., при заложен 1 лев, ще спечелите 5 при триумф.

На второ място
букмейкърите слагат различен южноамерикански тим - Аржентина. Лео Меси и компания са в серия от 35 следващи дуела без загуба, а предишното лято стигнаха до дълго чакан успех за Копа Америка. Коефициентът за Аржентина е 6.50.

Топ 3 на любимците добавя настоящият международен първенец Франция, чийто триумф се котира на 7.50. " Петлите " не са изключително безапелационни в изявите се напоследък, като проблем за тях ще е и неналичието на халфовете Н`Голо Канте и Пол Погба, само че все пак разполагат със сериозна класа. Следва европейския вицешампион и четвърти от последния Мондиал Англия с 9.00, като същият е и коефициентът за Германия. Шансовете на Португалия за купа се правят оценка на 15.00.

Абсолютни новобранци на това състезание на тимовете са Коста Рика и Саудитска Арабия. Всеки заложен лев за тях ще се трансформира в 750, в случай че те побеждават в Катар.

Носителят на " Златната обувка " от Мондиал 2018 Хари Кейн е любимец на
букмейкърите за голмайстор и през тази година. Неговият коефициент е 8.00, а незабавно след него се подрежда младата звезда на франция Килиан Мбапе с 10.00. Следват трима изключителни играчи с коефициент 13.00 - Неймар (Бразилия), Лионел Меси (Аржентина) и Карим Бензема (Франция), до момента в който водачът на Португалия Кристиано Роналдо е малко по-назад с коефициент 17.00.

Фаворит за най-хубав състезател на шампионата е Меси със ставка 10.00, следван от Мбапе (11.00), Бензема (13.00), Неймар (13.00), Кевин де Бройне (Белгия, 13.00). В тази ранглиста Роналдо е по-назад с коефициент 26.00.

При вратарите любимец за номер 1 на международното състезание е бразилският пазач Алисон Бекер с коефициент 5.50. Букмейкърите правят оценка като положителни възможностите за премията и на белгиеца Тибо Куртоа (6.00), а след него са сложени Мануел Нойер (Германия, 7.00), Емилиано Мартинес (Аржентина, 8.00), Юго Лорис (Франция, 9.00) и Унай Симон (Испания, 9.00).

Интересно е кои два отбора съгласно
букмейкърите е най-вероятно да се срещнат на край. В тази рубрика има три разновидността с идентичен коефициент – 15.00. Това са двойките Аржентина – Франция, Бразилия – Англия и Бразилия – Франция. Мечтаният от доста почитатели край Аржентина – Португалия, който ще изправи един против различен огромните Меси и Роналдо, е много по-малко евентуален съгласно заложните къщи – коефициентът е 34.00.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР