Националният отбор на Босна и Херцеговина остана без своя селекционер

...
Националният отбор на Босна и Херцеговина остана без своя селекционер
Коментари Харесай

Босна и Херцеговина остана без своя селекционер

Националният тим на Босна и Херцеговина остана без своя селекционер Фарук Хаджибегич, който напусна поста си след неприятното начало на квалификациите за Евро 2024.

Хаджибегич, който пое " змейовете " при започване на годината стартира с победа против Исландия, само че след това неговият отбор позволи три следващи провали от Словакия, Португалия и Люксембург, като в тези мачове Един Джеко и компания не означиха нито едно попадение.

Това отрежда на босненците краткотрайно 4-ата позиция в класирането на тази група " J " на цели седем пункта зад второто място, което дава директна квота за Евро 2024 в Германия.

" Старши треньор на националния отбор на Босна и Херцеговина няма да извършва функционалностите си в бъдеще ", оповестиха от босненската футболна федерация.

За раздялата с Фарук Хаджибегич се заприказва още преди няколко дни, като даже някои медии излязоха с информация, че

До предходната година пък отпред на Босна и Херцеговина бе българинът Ивайло Петев, който даже изведе отбора до промоция за най-високото равнище в Лигата на нациите, което обезпечи на състава най-малко присъединяване в плейофите за присъединяване на идващото европейско състезание. Въпреки това договорът на 47-годишния експерт не бе възобновен, което му разреши през март тази година още веднъж да поеме Лудогорец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР