Националният отбор на България загуби с 1:3 при гостуването си

...
Националният отбор на България загуби с 1:3 при гостуването си
Коментари Харесай

България отново се бори, но Холандия ни срази

Националният тим на България загуби с 1:3 при гостуването си на Холандия от квалификациите за международното състезание по футбол през 2018 година

След успеха над Швеция единствено преди няколко дни отборът на Петър Хубчев не можа да реализира втори следващ добър резултат и на процедура дефинитивно се елементарни с ненадейно възобновилите се очаквания за класиране на Мондиала. Независимо от това на „ Амстердам Арена " националите ни изиграха най-силното си посещение от началото на квалификациите и още веднъж демонстрираха темперамент и борбеност, които обаче бяха пречупени от най-малко малко по-класните холандци.

За спечелилите головете бяха дело на Дейви Прьопер в 7-ата и 80-ата минути и Ариен Робен в 67-ата. Попадението за България падна в 69-ата минута и бе записано на Георги Костадинов, въпреки топката единствено да облиза прическата му след осъществяване на директен свободен удар от Ивелин Попов. Костадинов уцели и греда при започване на мача, откакто домакините бяха повели с 1:0.

В другите срещи от групата Швеция победи с 4:0 при гостуването си на Беларус, а неочкаваната сензация пристигна от Тулуза, където Франция направи 0:0 с Люксембург.

Два кръга преди края в класирането Франция остава водач със 17 точки, следвана от Швеция с 16, Холандия с 13, България с 12, Люксембург и Беларус с по 5.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР