Националният отбор на България загуби от САЩ с 1:3 (19:25,

...
Националният отбор на България загуби от САЩ с 1:3 (19:25,
Коментари Харесай

България отстъпи на САЩ в Лигата на нациите


Националният тим на България загуби от Съединени американски щати с 1:3 (19:25, 25:22, 19:25, 20:25) във втория си мач от Волейболната лига на нациите в китайския град Нинбо.

Сблъсъкът беше равносилен, а „ лъвовете “ бяха покрай поврат в заключителния четвърти гейм, само че не съумяха да го реализиран, оповестява формалният уебсайт на БФВ. Съставът на селекционера Пламен Константинов изоставаше с 12:18, само че съумя да направи 5 следващи точки. Основна заслуга за това имаше мощният сервис на Тодор Скримов и успеваемостта в офанзива на появилия се на полето Валентин Братоев. До края на частта обаче американците още веднъж съумяха да се откъснат в резултата и да се поздравят с втори триумф в шампионата след 25-20 и тъкмо 2 часа игра.

В неделя още веднъж от 11:00 часа българско време волейболистите на Пламен Константинов се изправят против Аржентина. В първия си мач през вчерашния ден България победи домакина Китай с 3:2.

Във втората седмица от Лигата на нациите конфликтите ще се пренесат в България. От 1 до 3 юни националите ни, водени от Пламен Константинов, ще разчитат на поддръжката на родната аудитория в София. „ Лъвовете “ играят надлежно против Сърбия, Австралия и Русия в столичната „ Арена Армеец “.

От 15 до 17 юни националният тим на България чака гореща поддръжка и от емблематичните почитатели във Варна. Тогава, в зала „ Конгресна “ в Двореца на културата и спорта в морската столица волейболистите ни се изправят против олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР