Националният отбор на България за юноши под 17 години записа

...
Националният отбор на България за юноши под 17 години записа
Коментари Харесай

Лазар Бучков: Ще се борим за първото място в групата ни

Националният тим на България за юноши под 17 години записа трети триумф на Европейското състезание в София, откакто се наложи над Беларус с 3:0 гейма, в третия мач от група I, в зала „ Христо Ботев “. Централният блокировач на младите „ лъвове “ Лазар Бучков приключи с 6 точки за триумфа (3 от офанзива, 3 блокади), а ето какво сподели той за BGvolleyball.com след мача:

„ Очаквахме, че ще победим Беларус и го направихме. Всички доста се радваме от третия ни триумф, тъй като ни доближава към финалната четворка на европейското състезание.В персонален проект съм удовлетворен от днешния мач, тъй като като се изключи сервиса се оправих добре на другите детайли. "

" След първите два гейма в наша изгода настъпи разпределяне, което докара до повече компликации в третата част. Важното е, че успяхме да спечелим мача с чиста победа. След петгеймовата борба с Турция има малко отмалялост у нас, само че в този момент следва почивен ден. Смятам, че ще успеем да се възстановим и ще излезем с нови сили. Продължаваме да гоним нови победи и ще се борим за първото място в нашата група. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР