Националният отбор на България вече има нов селекционер и отново

...
Националният отбор на България вече има нов селекционер и отново
Коментари Харесай

Пълен провал! Нека Балъков продължава да си търси оправдания

Националният тим на България към този момент има нов селекционер и още веднъж се появи искрица вяра. Колкото и тежко да е наследството, което оставя Красимир Балъков, не ни остава нищо друго с изключение на да се надяваме Георги Дерменджиев най-малко малко да съживи тима. Защото, както сподели опитният ментор в шампионата Лигата на нациите ще играем с отбори от нашата рогозка. Задачата на Дерменджиев няма да е по никакъв начин лека, поради положението, в което "трикольорите " се намират.

Всички сме наясно, че нямаме задоволително качествени футболисти, само че идва малко допълнително Косово да ни тупа като брашнен чувал. Балъков може да търси колкото си желае оправдания. Каквото и да каже, е ясно, че се провали. Да, няма качество, само че какво направи героят от Съединени американски щати 94? Каквото можа, обърка. И при селектирането на футболистите, и при тактическата сграда.

Срещу Англия представлявахме жалка картинка и Балъков на никой няма право да се сърди, с изключение на на себе си. Той даже не съумя да накара тима да се брани, а ние желаеме да забележим нещо свястно в офанзива. Малко му се поразмина поради всичките мелете, които се случиха в последно време. Много е елементарно да повтаря, че няма материал. Каквито футболистите, подобен и Балъков като треньор.

Не, че сме били цъфнали, само че нашите състезатели бяха натрупали най-малко малко самочувствие по времето на Хубчев, само че Балъков се погрижи отново да вървят като ударени. Експериментите му се оказаха пагубни и никой не трябва да ги повтаря.

Всички мачове на България под управлението на Балъков:

07.06 Чехия - България 2:1

10.06 България - Косово 2:3

07.09 Англия - България 4:0

10.09 Ирландия - България 3:1 (контрола)

11.10 Черна гора - България 0:0

14.10 България - Англия 0:6

Общо: Пет загуби и едно тъждество при голова разлика 4:18.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР