Националният отбор на България ще раздели обща премия от 450

...
Националният отбор на България ще раздели обща премия от 450
Коментари Харесай

Националите делят 450 000 евро за първо място

Националният тим на България ще раздели обща награда от 450 хиляди евро при класиране преди всичко в нашата група, разкрива bgdnes. УЕФА ще преведе на БФС 1 500 000 евро, а от тях горепосочената сума ще бъде за бонус на отбора. Днес селекционерът Петър Хубчев събра на лагер преди дуелите с Кипър и Норвегия от шампионата Лига на нациите избраниците си.

България среща Кипър в събота от 21:45 на стадион " Васил Левски ", а 3 дни по-късно гостува на норвежците на стадион " Улевал ".

Днес от БФС ще дават информация за идните интензивности и конференции с присъединяване на футболистите и треньорския щаб по време на лагера.

Билетите за второто домакинство на българския народен тим - против Кипър в събота, 13 октомври, от 21:45 часа, са в публична продажба на касите на Националния стадион " Васил Левски ".

Цените са, както следва: Сектор А - 30 лева, Сектор В - 20 лева, Сектори Б и Г - 10 лева, ВИП 1 категория - 200 лева, ВИП 2 категория - 100 лева

БФС и формалният сътрудник на съюза Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (30 лева фиксирано) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР