Националният отбор на България ще подходи абсолютно сериозно към предстоящия

...
Националният отбор на България ще подходи абсолютно сериозно към предстоящия
Коментари Харесай

Хубчев: Ще подходим напълно сериозно и отговорно към новия турнир Лига на Нациите

Националният тим на България ще подходи безусловно съществено към идния нов шампионат на УЕФА - Лига на Нациите. Това увери селекционерът на представителния ни тим Петър Хубчев на конференция в Националната футболна база " Бояна ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Всички в тима са здрави, с недоволства и незначителни болежки са единствено двама, съществено контузени няма. Оценката на почитателите и управлението за равнището ни идва от резултатите, по това ни правят оценка. В треньорския щаб сме уверени, че ще подходим безусловно съществено към тези шест мача. Нещо повече, не мога да показва по какъв начин един дуел може да се одобри несериозно, даже и той да е другарски и в това сме убеждавали момчетата. Викали сме тези, които извършват тези условия, а в случай че някой не е склонен с това, повече няма да получи повиквателна. Няма по какъв начин да се подцени който и да е мач на националния тим и ще се опитаме да предадем това на момчетата, когато се съберем всички. Повикали сме футболисти с качества, с помощта на които желаеме да сглобим борбен тим и това е персоналната ми мотивация.

В никакъв случай няма да бъде подценена даже и една подготовка. 11 нови момчета има в тима, опитваме се да наложим и някои доста млади.

Наблюдаваме непрекъснато гении, които могат да се развият и да оказват помощ на тима. Изборът не е доста огромен, защото във водещите тимове доминират чужденците и това е обикновено. С това разполагаме и съгласно нашите вижданията това са хората, които са най-заслужили да бъдат в националния тим ", сподели Хубчев пред репортерите. Според него, шампионата на България е почнало доста забавно и това го демонстрира класирането. Помощниците на Хубчев са изгледали онлайн някои мачове на идните противници и са осведомени с качествата им. България започва в шампионата с посещение на Словения на 6 септември и с домакинство на Норвегия три дни по-късно. Хубчев бе безапелационен, че в българския тим към този момент няма изявени водачи, на които всички да разчитат и да носят тима на гърба си. Хубчев даде за образец Световното състезание, на което Роналдо и Меси не съумяха да решат проблемите на тимовете си, а Хърватия с доста мощна групова игра стигна до финала. " Гаранции не мога да дам, че ще се класираме за Европейското. Да надграждаме, за това сме тук ", заключи Хубчев. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР