Националният отбор на България се класира за финалите на Европейската

...
Националният отбор на България се класира за финалите на Европейската
Коментари Харесай

Националите по плажен футбол се класираха за финалите на европейската лига

Националният тим на България се класира за финалите на Европейската лига по плажен футбол, откакто приключи на второ място в своята група 1 от Дивизия 2. След безапелационните триумфи над Дания (10:5) и Андора (8:1) в първите си две срещи, националите отстъпиха на домакините от Унгария с 3:7 в последния си дуел, който бе без значение поради развоя в нашата и останалите групи.

" Лъвовете " изнесоха добър дуел в Шиофок, само че нямаха шанс против класния си противник, който е 8-ми в европейската класация по плажен футбол, а България е на 24-о място. Точни за отбора ни против домакините бяха Филип Филипов, който осъществя два гола, Георги Тузаков добави едно попадение, а на четири пъти и гредите помогнаха на унгарците.

По този метод „ лъвовете “ попаднаха измежду 8-те най-хубави тима в своята Дивизия 2 и се класираха за повторно в историята за финалите на ЕВРОлигата след 2014 година.

Решителните конфликти ще се проведат от 14 до 17 септември в Терачина, Италия, като за тях се класират четирите оърви тима от квалификационните групи, трите най-хубави втори и последният от Първа дивизия. Българският тим е най-добият втори. Седмица преди суперфиналите в Италия, във Варна ще се проведат и финалите на държавното ни състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР