Националният отбор на България пристигна в Прага преди минути, видя

...
Националният отбор на България пристигна в Прага преди минути, видя
Коментари Харесай

Десетки ловци на автографи нападнаха националите в Прага

Националният тим на България дойде в Прага преди минути, видя сътрудник на Sportal.bg . Футболистите на Красимир Балъков бяха посрещнати от топло време в столицата на Чехия, както и от десетки български последователите, които чакаха своите любимци за фотоси и подписи.

Феновете на националния тим бяха готови със фотоси на всеки един от футболистите на Бала, като измежду бяха и новоповиканите.

Автографи раздаде и селекционерът Красимир Балъков, който се готви за своя дебют отпред на трикольорите. " Лъвовете " от своя страна разписаха свои фотоси и зарадваха българите на летището.

По-рано през днешния ден националите ни отпътуваха с полет от летище София, в който не бяха президентът на БФС Борислав Михайлов и вицепрезидентът Йордан Лечков. Причината за тяхното неявяване е състоялият се конгрес на ФИФА в Париж, на който Джани Инфантио бе избран отново за президент на централата.
Двамата въпреки всичко ще се причислят към тима, който ще се изправи против селекцията на Чехия в петък, 21:45 часа в мач от Група А на квалификациите за Евро 2020.


ЕВРО 2020 3 кръг, петък 7 юни  Чехия 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР