Националният отбор на България приключи с квалификациите за септември, но

...
Националният отбор на България приключи с квалификациите за септември, но
Коментари Харесай

Тест за спиране на черната серия и за самочувствие

Националният тим на България завърши с квалификациите за септември, само че ще изиграе още един мач в този кръг от цикъла. Той ще е в Дъблин против коравите домакини от Ирландия в другарска среща, която започва от 21:45 часа.

Макар тази инспекция да няма заряда на квалификационните мачове, тя ще е значима за "лъвовете ". Защото с нея те ще преследват слагането на завършек на черната серия, която ги е налегнала от края на предходната година насам.

Българските национали към този момент осем мача подред нямат победа, като за последно надвиха над Кипър в шампионата Лигата на Нациите през октомври предходната година. Освен това записаха провали в последните си три дуела, тъй че несъмнено има защо да се борят против ирландците.

Селекционерът Красимир Балъков ще направи куп промени в състава, който се появи на "Уембли " и отнесе проваляне с 0:4. Голямата част от играчите, подвизавали се в Лондон, ще седнат в този момент на пейката, а късмет за изява ще получат останалите в групата от 23-има.

Официален дебют за България ще запишат вратарят Христо Иванов и крайният защитник Георги Пашов. За първия това към този момент беше доказано от Бала, а по този метод той ще стане най-възрастният дебютант в националния тим на 37 години и 5 месеца.

Веднага след тази инспекция националите се прибират за България или по клубовете си в чужбина. Изявите им в клубните шампионати се възобновяват още през идния уикенд, преди да пристигна идната пауза през октомври с мачовете от квалификациите против Черна гора на 11 октомври и Англия на 14 октомври.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР