Националният отбор на България по волейбол за юноши до 18

...
Националният отбор на България по волейбол за юноши до 18
Коментари Харесай

България с втора победа над юношите на Гърция в контрола преди европейската квалификация

Националният тим на България по волейбол за юноши до 18 година записа победа и във втората контрола с Гърция преди старта на Балканското състезание - европейска подготовка, на което страната ни е хазаин от 12 до 16 януари в спортна зала " Левски София ".

Момчетата на Виктор Карагьозов завоюваха с 3:1 (25:13, 25:16, 25:23, 18:25) другарската среща, за която двамата треньори се споразумяха да се играе до 4 гейма.

Най-резултатен в мача бе Кристиян Титрийски с 18 точки, следван от Виктор Томов, който осъществя 17. С най-вече точки от противника приключи Нанопулос - 16.

В първата другарска среща сред България и Гърция, играна ден по-рано още веднъж в зала " Левски София ", " лъвовете " победиха 4:0.

Дебютният мач на България от Балканското състезание - европейска подготовка в София е на 12 януари против Турция. На 13 януари България среща Румъния. На 15 януари " лъвовете " се изправят против Сърбия. На 16 януари е мачът против Гърция.

5 лв. ще коства дневният билет за Балканското състезание - европейска подготовка по волейбол за юноши до 18 година от 12 до 16 януари. Билетите ще се продават на място в спортна зала " Левски София ". Зрители ще бъдат допускани след даване на зелен документ.

Победителят в шампионата ще получи директна квота за Европейското състезание през юли.
 Мартин Стоев е №1 при треньорите на подрастващи
Мартин Стоев е №1 при треньорите на подрастващи

Второто негово отличие по-късно през 2019 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР