Националният отбор на България по волейбол за мъже под 18

...
Националният отбор на България по волейбол за мъже под 18
Коментари Харесай

Волейболистите ни до 18 години сразиха Сърбия за място във финала на Балканиадата в Нови Сад

Националният тим на България по волейбол за мъже под 18 години се класира за край на Балканиадата в Сърбия. Тимът, воден от Виктор Карагьозов, победи домакините с 3:1 (20:25, 25:21, 25:20, 25:21) във втория полуфинал на конкуренцията в Нови Сад.

Така младите ни „ лъвове “ ще срещнат Турция в разногласието за златото. Представителите на южната ни съседка надиграха Молдова в другия полуфинал. Финалният дуел е на 2 юли от 21:00 часа наше време. Сърбия играе за бронза против молдовците в 18:30 ч.

Сърбите съумяха да изненадат нашите единствено в първия гейм. След добър старт, националите ни поведоха с 4:2, само че по-късно противникът направи поврат и взе нещата в свои ръце. До края на гейма „ плавите “ диктуваха развоя, постановиха волята си и поведоха с 1:0.

В идващите три елементи българските момчета демонстрираха опциите си и не позволиха обстановката от стартовия гейм. Нашите бяха по-добри от противника и държаха непоклатимост в най-важните моменти. До края те не изпуснаха самодейността и се поздравиха с крайното 3:1 което ги класира за край.

Най-резултатен бе Александър Къндев с 19 точки, Кристиян Титрийски добави 17 точки. Стилян Делибосов се разписа с 13 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР