Националният отбор на България по волейбол за мъже отпадна от

...
Националният отбор на България по волейбол за мъже отпадна от
Коментари Харесай

Любомир Ганев: Представянето на България на Световното по волейбол е провал

Националният тим на България по волейбол за мъже отпадна от международното състезание. Момчетата на Николай Желязков изгубиха последния си дуел от група C на шампионата против Мексико с 2:3 гейма и си потеглят от Полша с три следващи провали.

Специално за Българска национална телевизия президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев дефинира представянето на „ лъвовете “ на Мондиал 2022 като неуспех.

„ Треньорският щаб е този, който избира състезателите, с които ще работи. Ние като федерация няма по какъв начин да се месим в работата на треньора и да му кажем: „ Ще повикаш този или няма да викаш оня “. Можем да попитаме за какво даден играч не е повика и той като се обоснове, всичко е наред. В последна сметка по тази причина е треньорът, той си дефинира хората, с които да работи и треньорският щаб дефинира кои състезатели ще взе участие на международното състезание. За мен, представянето ни на Мондиал 2022 е неуспех. Това не е мястото, което действително приляга на България, и което отборът ни заслужава “, съобщи Любомир Ганев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР