Националният отбор на България по волейбол за жени записа нова

...
Националният отбор на България по волейбол за жени записа нова
Коментари Харесай

Волейболистките ни взеха само гейм от Диминиканската република

Националният тим на България по волейбол за дами записа нова загуба в Лигата на нациите. Това беше девето следващо проваляне за девойките на треньора Иван Петков в конкуренцията.
 Волейболистките ни със седма поредна загуба  Най-красивата учителка подари волейболиста Скримов с щерка
В Банкок българките паднаха с 1:3 (20:25, 21:25, 31:29, 20:25) против Доминиканската република. В първите две елементи доминканките превъзхождаха напълно българския състав на обсада и в офанзива.

Воденият от Иван Петков отбор изостана в резултата след 20:25 и 21:25, само че в третия гейм сподели темперамент и дуелът продължи.

Българките избавиха шест мачбола и на собствен ред приключиха сполучливо разиграване при собсвен начален удар, с цел да завоюват трагично с 31:29.

В последния гейм Доминиканската република още веднъж потвърди по-голямата си класа, с цел да спечелии с 25:20 за 128 минути при общо седмия си мачбол.

Мирослава Паскова беше най-резултатна за България с 20 точки, а нейната съотборничка Гергаона Димитрова добави още 19 точки. Брайелин Мартинес се отличи с 26 точки за победителките.

След това проваляне България остава на 16-та позиция без нито една записана победа.

Доминиканската република заема осмо място във краткотрайното класиране в шампионата.

Следващата седмица България ще играе на шампионата в Група 13 в Перуджа против домакините от международния вицешампион Италия, Русия и Република Корея.

Great combination by Bulgaria???????? at the start of the match! But can this be enough to challenge Dominican Republic?????????

???????? https://t.co/KO2zm2ahyq#BePartOfTheGame #volleyball #VNLWomen #VNL @BFVolley @VoleiFemRD pic.twitter.com/Na3KKYD6lZ
— Volleyball World (@FIVBVolleyball) June 6, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР