Националният отбор на България по волейбол ще се изправи срещу

...
Националният отбор на България по волейбол ще се изправи срещу
Коментари Харесай

България излиза в решаващ сблъсък срещу САЩ

Националният тим на България по волейбол ще се изправи против Съединени американски щати във втория си мач от Световното Първенство в Полша и Словения. Срещата е от 18:30 часа през днешния ден, в „ Арена Сподек ” в Катовице (Полша) и ще бъде предавана директно в ефира на MAX SPORT 1 HD.

България загуби от Полша в първия си мач, и то с 0:3, което значи, че още една такава загуба през днешния ден, най-вероятно ще значи отпадане на волейболистите ни от Мондиал 2022.

Световният шампион  нанесе тежка загуба на националите ни, от която целият тим ще би трябвало бързо да се възвърне и да излезе за победа през днешния ден против Съединени американски щати.

Американците пък не срещнаха проблеми против Мексико в първия си мач и записаха победа с 3:0.

Нищо не е изгубено обаче, защото победа над Съединени американски щати с какъвто и да е резултат на процедура ще подсигурява класиране на Цветан Соколов и съотборниците му измежду първите 16 тима на Световното състезание и присъединяване в 1/8-финалите.

За продължение напред на България може да се окаже задоволителна и загубата, само че единствено в случай че са спечелили два гейма против Съединени американски щати, защото към осминафиналите не престават и четирите най-хубави тима, класирали се на трето място в личните си групи.

Големият проблем за селекционера на България е неналичието на Тодор Скримов, който пропусна първия мач поради разтежение на коремните мускули. Очакваше се, той да се възвърне изцяло за дуела против Съединени американски щати, само че от щаба оповестиха, че Скримов ще пропусна и втория мач на Мондиал 2022.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР