Националният отбор на България по плажен футбол се представя изключително

...
Националният отбор на България по плажен футбол се представя изключително
Коментари Харесай

Още престиж за плажния ни футбол! Български съдия ще свири малкия финал в Дивизия А на ЕВРОлигата

Националният тим на България по плажен футбол се показва извънредно мощно на Промофинала в Дивизия " Б " на ЕВРОлигата в италианския град Алгеро на остров Сардиния.

По същото време там се организират и финалите в Дивизия " А " на Стария континент, а един български арбитър се показва чудесно в двата шампионата от четвъртък насам. Владимир Ташков е в арбитърски бригади във всеки един ден от старта на конкуренциите до момента. Той към този момент бе измежду реферите на мача от Дивизия " Б " Казахстан - Унгария, на дуела от Дивизия " А " Португалия - Азербайджан, а през вчерашния ден свири и Русия - Беларус от Дивизия " А ". В последния ден от шампионата в Алгеро през днешния ден (неделя, 17,30 ч.) Ташков получи най-престижното си предопределение. Той ще бъде в екипа, управляващ дребния край в Дивизия " А " сред Русия и Португалия.

" Всеки мач е доста забавен. Особено от Дивизия " А ", тъй като 6 от 8 тима се класират за Европейските Олимпийски игри в Минск през 2019 година Чувствам се ужасно и за мен е огромна чест, че съм тук с едни от най-хубавите съдии в нашия страховит спорт ", съобщи за BulgariaBeachSoccer реферът от Русе.

" Играят втория против четвъртия в Световната класация. Това е неповторимо самопризнание за родното съдийство. Много съм благополучен от наряда. Това единствено демонстрира, че съм се показал на много високо равнище, при изискване, че тук е цялостно със съдии, които са били на международни шампионати и са свирили финали на не един или два огромни шампионата ", разяснява още Ташков.

Той и сънародникът му Иван Кирилов имаха дежурства и за предварителните кръгове от ЕВРОлигата тази година, което е следващото доказателство за качествата на родните арбитри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР