Националният отбор на България по плажен футбол получи покана за

...
Националният отбор на България по плажен футбол получи покана за
Коментари Харесай

Поканиха България на най-силния предсезонен турнир по плажен футбол

Националният тим на България по плажен футбол получи покана за присъединяване на най-силния предсезонен шампионат на закрито. Надпреварата, която по традиция дава начало на сезона в атрактивната вариация на футбола, е при започване на месец април в Санкт Петербург. В шампионата присъединяване са удостоверили с изключение на домакините от Русия, актуалният първенец на Европа Италия и извънредно класният тим на Беларус.

Интересно е да се означи, че уредниците вършат конкуренцията по доста забавна формула, като с изключение на национални тимове дават право и на някои от най-класните клубни отбори да премерят сили. В поръчките за тази година попадат имената на първенеца на страната и европейски вицешампион Кристал и сребърния медалист на Русия Делта.

Домакините плануват до присъединяване да бъдат позволени 12 тима, а мероприятието ще се употребява за подготовка преди извънредно натоварения сезон в бийч сокъра.

Признанието, което получават възпитаниците на Симеон Христов, е голямо, защото предложения за шампионата са изпратени единствено на тимове със съществени имена и достижения. Националите записаха страховит сезон през предходната година, печелейки кръг от Евролигата и завършвайки на трето място на финалите в Дивизия " Б " на шампионата. България завърши годината с цели пет триумфа в седемте си срещи от конкуренцията, побеждавайки отбори от ранга на Англия и Чехия и се подреди на 15-о място в крайното класиране на Европа за сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР