Националният отбор на България по футзал стартира с победа в

...
Националният отбор на България по футзал стартира с победа в
Коментари Харесай

България обърна Андора от 0:1 до 2:1 на старта на евроквалификациите по футзал във Варна

Националният тим на България по футзал започва с победа в първия квалификационен кръг за Европейското състезание през 2022 година Играчите на треньора Благовест Марев надиграха Андора с 2:1. Нашите са домакини да Група D, в която са още тимовете на Албания и Сан Марино, а мачовете се играят в Двореца на културата и спорта във Варна.

Гостите поведоха в средата на първото полувреме с гол на Омар Дебоун. Най-опитният в българския тим - Бойчо Марев, изравни три минути преди почивката. В 24-ата минута " лъвовете " поведохас гол на Георги Карагеоргиев, и това се оказа задоволително за сполучливия старт. Българите имаха цялостен превес през втората част, катто удариха и две греди. Те играха и две минути с човек повече след червен картон на състезател на Андора.

В другия мач от групата ни Албания победи Сан Марино с 4:1. Следващият ни противник е точно Сан Марино, с който играем на следващия ден вечер в 20 ч., а в събота срещаме Албания. Двубоите в зала " Конгресна " са с вхоод свободен.

Победителят от групата ни се класира непосредствено за идната фаза на квалификациите, а заелите второ място и пет от най-добре класиралите се на трета позиция в деветте групи ще играят плейофи за продължение напред.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР