Националният отбор на България по футбол просперира с две места

...
Националният отбор на България по футбол просперира с две места
Коментари Харесай

България дръпна с 2 места в ранглистата на ФИФА

Националният тим на България по футбол просперира с две места в оповестената през днешния ден класация на ФИФА за месец август. По този метод отборът на Петър Хубчев се изкачва до 52-ра позиция в света, откакто през юли бе 54-ти.

Националите резервират точковия си актив на 643 и са единствено на 22 точки от 50-ото място, което сега се заема от Гана. В челната десетка има съществени промени, в това число и на върха. Там след едномесечна пауза се завръща националният тим на Бразилия, до момента в който международният първенец Германия отстъпва на втора позиция.

Третото място е за Аржентина, а на четвърта позиция е Швейцария. Малката алпийска страна се изкачва с едно място по отношение на предходния месец за сметка на Португалия, която отстъпва на шеста позиция. Петото място в ранглистата пък е за Полша.

Останали тимове в челната десетка са Чили, Колумбия, Белгия и Франция, а незабавно след тях се подреждат Испания, Италия и Англия.

От противниците на България за международното състезание в група "А " на първо време е Франция на 10-а позиция, Швеция е на 19-а, а Холандия заема 36-о място. Националният тим на Беларус е 71-ви, до момента в който Люксембург е на 136-а позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР