Националният отбор на България по футбол до 17 години се

...
Националният отбор на България по футбол до 17 години се
Коментари Харесай

Юношеските национали по футбол с амбициозна цел за Евро 2022

Националният тим на България по футбол до 17 години се прицели в призово класиране на вропейското състезание, което ще се организира в Израел. Тимът ни отпътува за шампионата в петък. Надпреварата стартира на 16 май, понеделник.

Всички дуели на националния отбор до 17 години можете да гледате по Българска национална телевизия 3.

България е в група с Нидерландия, Франция и Полша. Треньорът Йордан Петков към момента не е оповестил състава, като това ще стане в петък.

" Мисля, че сме подготвени. Навреме започнахме подготовка. Правим разбор на Нидерландия, в този момент дори ще засилим работата в тази посока. Момчетата са спокойни, уверени. Имаме психолог, който работи с тях и те го одобряват добре. Моето предпочитание, както и на тима, е да покажем, че не сме попаднали инцидентно на това състезание. Подготвени сме тактически, механически ", съобщи селекционерът Йордан Петков.

" Целта ни е да стигнем до четвъртфинал. Вчера на тренировката им споделих, че се надявам да ни се падне Португалия и да им го върнем на четвъртфинал. Но Антоан Стоянов ме поправи, че те ще ни чакат на полуфинала и там ще би трябвало да ги бием ", разкри още наставникът на младите " лъвчета ".

Първият мач на нашия отбор е на 16 май, понеделник, от 20.00 часа против Нидерландия. Срещата можете да гледате по Българска национална телевизия 3.

След това, на 19 май, отборът ни се изправя против Франция. Третата среща е с Полша на 22 май.

Групата на треньора Йордан Петков формирана от 21 футболисти, един от тях ще отпадне в последния миг. За Израел ще пътуват 20 играчи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР