Националният отбор на България по баскетбол за момичета U16 започва

...
Националният отбор на България по баскетбол за момичета U16 започва
Коментари Харесай

Националният отбор на България по баскетбол за момичета U16 започва днес участието си на европейското първенство в Дивизия B

Националният тим на България по баскетбол за девойки U16 стартира през днешния ден присъединяване си на Европейското състезание в Дивизия B, на което хазаин е Подгорица (Черна гора).

Шампионатът започва още в четвъртък, само че по стратегия в първия ден отборът ни почиваше, а довечера от 22:00 часа ще играе против Швеция.

Останалите тимове в групата са Черна гора, Кипър и Ирландия, като първите два ще се класират за четвъртфиналите. Първенството завършва на 19 август.

" Имаме високи цели, само че не желая да потеглям с огромната кошница. Естествено, всеки треньор има огромни цели, когато отива на Европейско. Първо виждам най-близкия проект – да влезем в осмицата, по-късно вероятно в четворката и така нататък Надявам се да се осъществят. Разбира се, че имам високи цели, другояче нямаше да съм тук. Надявам се да се представим по най-хубавия метод. Момичетата са положителни, заредени и подготвени за борба, ние също. Най-важното е да се върнем здрави и да сме задоволени от представянето ", съобщи преди началото на шампионата старши треньорът на отбора ни Силвия Пеева.

Тя ще разчита на следните девойки:

Николета Стойнова – Черно море Одесос

Силвия Миленова – Септември 97

Теодора Големанска – Локомотив София

Мария Цонева – Фуенлабрада, Испания

Ивайла Бакалова – Черноморец 2014

Ванеса Кокалова – Локомотив София

Гергана Бъчкова – Берое Стара Загора

Иванина Славова – Берое Стара Загора

Албена Соколова – Шампион 2006

Ина Димова – Локомотив София

Силвана Долмова – Левски

Елена Георгиева – Шампион 2006





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР