Националният отбор на България по баскетбол продължава тренировки без трима

...
Националният отбор на България по баскетбол продължава тренировки без трима
Коментари Харесай

Националите по баскетбол се подготвят в Панагюрище без трима основни играчи

Националният тим на България по баскетбол продължава тренировки без трима от главните си състезатели. В Панагюрище за първата част от лагера няма да дойдат Александър Везенков, Дий Бост и Дейвид Кравиш.

Момчетата на Росен Барчовски са измежду участниците на Световното състезание, което започва на 1 септември. Българска национална телевизия ще ви покаже всичко най-интересно от шампионата в директни излъчвания.

Програмата на националите в идващите дни е натоварена. В лагера в Панагюрище отборът ни ще се включи в другарски шампионат с отбори на Чехия и Хърватия. В последната седмица на август са последните квалификации за Евробаскет 2025 против Кипър и Румъния.

„ Напрежение сигурно не би трябвало да има в момчетата. Трябва да има предпочитание за игра, предпочитание да покажат най-хубавото от себе си. И се надявам да го покажем. Просто би трябвало да се забавляваме, не играем всяка година на Европейско състезание. Трябва да отидем много спокойни и съсредоточени “, показа Чавдар Костов за Българска национална телевизия.

На Европейското състезание през септември България е в една група с Испания, Турция, Черна гора, Грузия и Белгия.

„ Ако някой ни подцени, сигурно ще бъде огромна неточност за тях. Можем да приказваме за излизане от групата. Не отиваме с наведени глави и да излезем във всички мачове с концепцията, че ще ги загубим. Излизаме за победа и би трябвало да покажем едно огромно сърце “, сподели още Чавдар Костов.

Първата среща на отбора ни е против Испания на 1 септември и ще бъде излъчена директно по Българска национална телевизия.

Автор: Радостин Любомиров





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР