Националният отбор на България завърши 1:1 с отбора на Кипър

...
Националният отбор на България завърши 1:1 с отбора на Кипър
Коментари Харесай

Пропуски и съдийски грешки лишиха България от победата срещу Кипър

Националният тим на България приключи 1:1 с тима на Кипър в предпоследния си мач в Лигата на нациите . Домакините откриха резултата посредством Захариу в 24`, а Николай Димитров изравни от дузпа в 88`.
Българският отбор обаче заслужаваше успеха, изключително след мощното второ полувреме, което изигра, в което изпусна доста благоприятни условия. Вратарят на домакините също отхвърли няколко пъти родните национали. Също по този начин " лъвовете " имаха няколко пъти искания за дузпа, като в два от случаите им бяха основателни, само че реферът не отсъди углавен удар. Рекорд записа Георги Петков, който се трансформира в най-възрастния вратар в европейския интернационален футбол. Дебют пък записа нападателят Станислав Костов.
В другия мач от групата Норвегия приключи 1:1 със Словени и по тази метод местата в групата се резервираха. Норвегия и България са с еднакъв брой точки, само че норвежците са с по-добра голова разлика.
Всички детайлности от срещата четете в Sportlive.bg .
ПРЕДИ МАЧА
Възпитаниците на Петър Хубчев имат и домакинство на Словения през идната седмица и ще търсят победа и там, като ще чакат и възможна издънка от Норвегия, с цел да си подсигуряват първото място в групата.
Целта пред " лъвовете " е промоция за по-горната Лига " В " и в това време обезпечаване на още една опция за отбора да се класира на Евро 2020. За задачата са нужни две победи през този месец. В предходния си мач против Кипър националите победиха мъчно с 2:1. Няколко дни по-късно обаче паднаха от Норвегия в Осло и по този начин се изравнихме по точки със скандинавците. Най-силният ни противник в групата гостува на Словения и идеалният сюжет за нас би бил да не стигнат до успеха.
Стартовите сформира и всичко към срещата може да следите тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР