Националният отбор на България излиза за своята чест срещу футболното

...
Националният отбор на България излиза за своята чест срещу футболното
Коментари Харесай

България чака лъвски скок срещу джудже под сръбска команда

Националният тим на България излиза за своята чест против футболното джудже Гибралтар. Клише, само че правилно. Нямаме право на нов срам против отбор като този от най-южната част от Пиренейския полуостров. 

Тази вечер дебют отпред на " лъвовете " ще направи сръбският треньор Младен Кръстаич. Наследникът на Ясен Петров направи куп промени в националната селекция по отношение на последните повиквателни от времето на Пловдивския Джанини - цели 14. Като се вгледаме в тях, виждаме, че Кръстаич е повикал съвсем десетима дебютанти под знамената.
 Кръстаич няма самообладание за мачовете - разгласи капитана и насочи зов към клубовете Кръстаич няма самообладание за мачовете - разгласи капитана и насочи зов към клубовете
Срещу Гибралтар нямаме право на неточност, като новият селекционер акцентира, че гоним наложително оставане в третото равнище на Лигата на нациите. Двубоят с Гибралтар ще се изиграе и с мисъл за идното тежко посещение на Северна Македония, където ще ни бъде надалеч по-трудно, в сравнение с терена в Разград.
 Селекционерът на Гибралтар: Нивото на българите не се е намалило Селекционерът на Гибралтар: Нивото на българите не се е намалило
Очаква се тогавашният бранител на Вердер (Бремен) и Шалке да стартира в система 3-5-2, залагайки на защитна линия от трима пред вратаря. 

По всяка възможност под рамката на България ще се завърне Даниел Наумов. Вратарят на ЦСКА 1948 се намира в мощна форма, само че в последната година беше отлъчен от националния отбор от някогашния ментор Ясен Петров. За последно Наумов пазеше против Франция в Париж през юни 2021 година
 Христов: Всички сме стимулирани да реализираме положителни резултати при новия треньор Христов: Всички сме стимулирани да реализираме положителни резултати при новия треньор
Пред 24-годишния вратар се чака Кръстаич да разположи опитния Антон Недялков от Лудогорец и представителите на Серия " А " Петко Христов и Валентин Антов. В средата на игрището за България ще стартират звездите на Левски Филип Кръстев и Илиян Стефанов, както и 22-годишният Илия Груев от Вердер. 
12  Тренировка на Националния тим по футбол преди мача с Гибралтар
Като халф-бекове Кръстаич ще пусне Иван Турицов от ЦСКА - София и младежа Марин Петков от Левски. Напред сигурен титуляр е новият капитан на " лъвовете " Кирил Десподов, като най-вероятно на звездата на Лудогорец ще партнира някой всред остриетата на ЦСКА 1948 - Георги Русев или Радослав Кирилов.
7  ПКФ на Младен Кръстаич преди мача с Гибралтар
При такава класификация на фигурите от страна на сръбския познавач България ще излезе против Гибралтар със състав, чиято междинна възраст е 23 години: най-възрастният фаворит на Кръстаич се чака да бъде 29-годишният Недялков, а най-младият ще е 18-годишният Петков от Левски.

БЪЛГАРИЯ - ГИБРАЛТАР

Вероятни сформира:

БЪЛГАРИЯ: Даниел Наумов, Антон Недялков, Валентин Антов, Петко Христов, Иван Турицов, Илия Груев, Филип Кръстев, Илиян Стефанов, Марин Петков, Георги Русев, Кирил Десподов.

ГИБРАЛТАР: Колейн, Вайсман, Чиполина, Лопес, Оливеро, Торила, Анесли, Валарина, Балантин, Уокър, Касиаро

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград 
Съдия: Павел Орел (Чехия) 
Начало: 21:45 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР