Националният отбор на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над

...
Националният отбор на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес се развихри за Аржентина

Националният тим на Аржентина записа впечатляваща победа с 4:0 над Мексико в контролна среща сред двата отбора, играна на “Аламодоум” в Сан Антонио, Съединени американски щати. “Гаучосите” бяха без някои съществени играчи, в това число и огромната си звезда Лионел Меси. В негово неявяване обаче блесна нападателят на Интер Лаутаро Мартинес, който вкара три от четирите гола в мача (17, 22 и 39 мин.). Другото попадение в срещата бе дело на Леондро Паредес от дузпа (33 мин.).

Интересното е, че четирите гола в мача паднаха през първото полувреме за малко повече от 20 минути. Резултатът в срещата откри Лаутаро Мартинес в 17-ата минута. Той напарви за смях няколко бранители на противника, след което стерля по земя за 1:0.

Отново Мартинес удвои преднината на своя отбор в 22-ата минута. Щастлив рикошет прати топката в краката на Езикел Паласиос, който обаче извънредно точно подаде извеждащ пас за Лаутаро, който от придвижване бе прецизен за 2:0.

Голаджията на Интер бе в основата и на третия гол за “Гаучосите”. Той нахлу в пеналта и опита пас, като топката срещна ръката на съперников футболист и съдията уточни бялата точка, а Паредес вкара наказателния удар за 3:0.

Лаутаро оформи своя хеттрик в 39-ата минута. Той получи пас на скорост, освободи си пространство и с акуратен удар прати топката в мрежата за крайното 4:0.

Така Аржентина постави завършек на победната серия на Мексико. “Ацтеките” бяха в серия от 11 следващи триумфа, само че в този момент си припомниха какъв е усетът на загубата. “Гаучосите” пък могат да са удовлетворени от показаното в този мач, изключително след неубедителната игра в предходната контрола с Чили (0:0).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР