Националният отбор на Аржентина не успя да запише победа и

...
Националният отбор на Аржентина не успя да запише победа и
Коментари Харесай

Нов провал за Аржентина на Копа Америка

Националният тим на Аржентина не съумя да запише победа и във втория си мач от шампионата Копа Америка. Въпреки че Лионел Меси и компания потеглиха с огромни упоритости в конкуренцията, която са печелили 14 пъти, тази година те могат да запишат едно от най-слабите си представяния.

След като изгубиха от Колумбия в първия си мач, във втория аржентинците приключиха наедно 1:1 с Парагвай. Така те остават на последно място в своята група със единствено 1 точка актив и 1 мач до определянето на участниците в елиминациите. Ако завършат на последна позиция в четворката си, Меси и компания ще запишат най-лошото показване на отбора в историята на шампионата (през 1983 година Аржентина остава на 8-мо място, само че при различен формат на надпреварата). Третото място в групата им обезпечава още мачове с другите трети отбори, които имат късмет за елиминациите.

Снимка: Reuters

Всъщност тимът на Парагвай откри резултата в 37-ата минута посредством Ричард Санчес. През целия мач и двата отбора бяха напрегнати и не демонстрираха огромно футболно майсторство. Така се стигна и до 62-ата минута, когато Иван Пирис игра с ръка в наказателното поле, а Меси вкара за 1:1 от дузпа.

Вече е явен и първият четвъртфиналист в шампионата. Колумбия с двете си победи - над Аржентина и Катар, сигурно ще взе участие в елиминациите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР