Националният отбор на Англия успя да победи домакина си Исландия

...
Националният отбор на Англия успя да победи домакина си Исландия
Коментари Харесай

Спорен момент беляза гостуването на Англия в Исландия, гол от дузпа в продължението спаси британците

Националният тим на Англия съумя да победи домакина си Исландия в последния вероятен миг, в конфликта сред двата отбора в Лигата на нациите.

Двубоят в Рейкявик бе на път да завърши без в него да бъдат осъществени попадения, само че в продължението на дуела Стърлинг, от дузпа, оформи крайното 0:1.

Повече от любопитно за отбелязване бе, че точно в продължението домакините също получиха опция да изпълнят дузпа, поради нарушаване на Гомес. Ударът на Бярнасон от бялата точка обаче не беше прецизен.
 Снимка 494995
Източник:

Всъщност гол в интерес на англичаните бе маркиран след едвам 6 минути игра, само че съдийската бригада реши, че има нарушаване на разпоредбите и анулира попадението на Хари Кейн.
 Снимка 494997
Източник:

От повторенията по този начин и не стана ясно дали съдиите се стопираха на това си решение поради засада или пък за нарушаване на Кейн или на асистиращия му съотборник. И двете не бяха налични, тъй че при всички положения отсъждането изглеждаше неопределено и неточно.
 Снимка 494996
Източник:

Разбира се, напълно предстоящо гостите владееха самодейността през преобладаващата част от времето, като до почивката притежанието на топката бе цели 74% в тяхна изгода, което бе показателно за протичащото се на терена.

За страдание на Саутгейт, канонада от изстрели по посока на вратата на домакините по-скоро нямаше. Превъзходството и териториалното превъзходство на тима не водеше до смяна в резултата, преди да стартират добавените към постоянното време минути.

Малко преди края Кайл Уокър си изпроси втори жълт картон и остави състава си с човек по-малко на игрището. Ингасон обаче също бе изпъден прибързано от основния арбитър и въпреки в заключителните мигове от срещата, двете обединения бяха с по 10 души.
 Снимка 494994
Източник:

Холмар Ейолфсон остана измежду запасите в срещата. Футболистът на Левски с не напълно обяснен сегашен статут, не стартира от първата минута против островитяните.

Ето и всички избраници на Гарет Саутгейт, с които той започва през днешния ден:

Пикфорд, Уокър, Трипиър, Гомес, Уорд-Праус, Дайър, Райс, Фоудън, Санчо, Стърлинг, Кейн
 Снимка 489678
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР