Националният отбор е на прав път, а Младен Кръстаич трябва

...
Националният отбор е на прав път, а Младен Кръстаич трябва
Коментари Харесай

Георги Иванов: Загубата от Черна гора не бива да сваля доверието към Кръстаич

Националният тим е на прав път, а Младен Кръстаич би трябвало да получи нужното време да работи. Това съобщи техническият шеф на БФС Георги Иванов пред Българска национална телевизия ден след провалянето от Черна гора с 0:1 на старта на евроквалификациите. Според Иванов подмладяването на отбора е подобаващ способ да бъдат реализирани позитивни резултати.

Загубата нощес не трябва да смъква доверието към Кръстаич, уверен е Иванов.

„ Няма напрежение към Кръстаич. Ние знаем, че когато нещо почва да се построява, това е сложен развой и няма по какъв начин да стане за месец или два. Знаем, че пътят е сложен, има доста тръни по него, само че знаем къде е бъдещето. Не можем да чакаме от тези млади футболисти без опит да побеждават всеки мач “, съобщи Гонзо пред камерата на Българска национална телевизия.

Липсата на свежи хрумвания пречи на развиването на футбола ни, добави техническият шеф на БФС.

„ Стоим си на едно място и вървим обратно. Дълги години това е правено. Не са поемани опасности и може би за това сме в тази обстановка. Всичко в живота е причина и разследване “, добави той.

Иванов подлага на критика метода на работа в клубовете.

„ Големият проблем е, че прекомерно доста чужденци играят в българското състезание, не се дава опция на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-хубавия метод, с цел да изкарват футболисти. От водача в класирането ЦСКА нямало нито един футболист в националния отбор… Там от 11 индивида, 10 са чужденци “, безапелационен е някогашният футболист.

Гневът на последователите от време на време е аргументиран, счита някогашният нападател.

„ Примерно за мачовете със Северна Македония и Гибралтар и аз щях да ругая националния тим. Нормално, когато тимът не играе добре и губи “, сподели Иванов.

Цялото изявление с Георги Иванов гледайте на следващия ден в предаването „ Арена спорт “ от 12:30 часа по Българска национална телевизия 1.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР