Националният осигурителен институт (НОИ) открива временна гореща телефонна линия за

...
Националният осигурителен институт (НОИ) открива временна гореща телефонна линия за
Коментари Харесай

НОИ открива телефонна линия за въпроси за осигурителните права при безработица

Националният застрахователен институт (НОИ) открива краткотрайна гореща телефонна линия за въпроси, свързани с отпущането и изплащането на компенсации за безработица, оповестиха от Национален осигурителен институт.
На номер 02 926 19 96 обезпечените лица ще могат да насочат запитвания по отношение на настоящото в у нас законодателство, настоящите промени в нормативната уредба и техните осигурителни права при безработица. На тяхно разположение ще са специалисти от Национален осигурителен институт, които ще им дават консултация за реда за подаване на документи, периодите за приемане на обезщетение и съответните условия.
Всяко едно от териториалните поделения на Национален осигурителен институт също обезпечава телефони, на които жителите могат да бъдат съветвани по въпроси за безработицата. Списъкът с номерата е наличен на формалната интернет страница на Национален осигурителен институт в графа За потребителя/ Полезна информация. Линиите ще бъдат отворени за позвънявания всеки работен ден от 9 до 17.30 часа.
На разположение на жителите е и единният телефонен номер за цялата страна 0700 14 802.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР