Националният осигурителен институт (НОИ) открива процедура за избор на изпълнители

...
Националният осигурителен институт (НОИ) открива процедура за избор на изпълнители
Коментари Харесай

НОИ дава начало на програмата за профилактика и рехабилитация за 2023 г.

Националният застрахователен институт (НОИ) открива процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за 2023 година

Крайният период за подаване на предложенията за присъединяване в процедурата е 15 февруари (сряда) 2023 година, оповестяват от Национален осигурителен институт.

Задължителните условия към изпълнителите на активността по профилактика и рехабилитация през 2023 година, изискванията за финансиране на активността и подробните инструкции за подготовката на предлагането за нейното осъществяване са оповестени на интернет уеб страницата на Национален осигурителен институт в рубриката „ Парични помощи за профилактика и рехабилитация/ Процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за 2023 година “ Алтернативна алтернатива за същия достъп е през менюто „ Важно/Профилактика и рехабилитация “ на заглавната страница.

За осъществяване на тази активност през предходната година Национален осигурителен институт подписа контракти с 22 юридически лица за общо 52 реализатори. Програмата за профилактика и рехабилитация стартира на 1 април и продължи до 31 декември 2022 година, като от нея се възползваха общо 42 270 лица.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР