Националният омбудсман Мая Манолова изпълни заканата си и отпътува с

...
Националният омбудсман Мая Манолова изпълни заканата си и отпътува с
Коментари Харесай

Омбудсманът Мая Манолова смени колата на НСО с автобус

Националният омбудсман Мая Манолова извърши заканата си и отпътува с рейс за Стара Загора, където ще показа първите юношески публични бранители.Решението ѝ да смени автомобила с публичен транспорт е в отговор на предлаганата законова корекция в бюджета - да ѝ лишават служебната кола и водач, с претекста да се пестят средства на НСО

Точно 08:50 ч. омбудсманът дойде на Централната автогара с такси. Тя бе безапелационна, че никой не може да ѝ попречи да се среща с хората, с цел да чуе техните проблеми, даже в случай че за задачата се наложи да пътува с публичен превоз.
Мая Манолова, омбудсман: Никой няма да ме спре да си правя работата. Да не се пробват. Докато съм омбудсман, всеки един ден ще бъде отдаден на българските жители, ще бъда на точното място, в точното време, без значение какво ще ми коства това. Предложи моят екип да бъдем с публичния превоз. Тази седмица ще бъдем с публичния превоз, на следващия ден отваряме приемна във влака София-Варна, с цел да уплътним осемте часа пътешестване. Всеки ден - тролей, метро, авотобус трен...  Мая Манолова: Демографската рецесия е казусът на проблемите за България Мая Манолова: Демографската рецесия е казусът на проблемите за България
В студиото на Сутрешния блок на Българска национална телевизия националният омбудсман Мая Манолова изрази своите терзания и рецензии към проектобюджета за идната година. Т...

Шофьорът на рейса беше изненадат от необикновения си пасажер и съжали, че не му е разрешено да беседва с нея, до момента в който кара:
Не мога да беседвам по време на пътуването с нея. Да я попитам дали е било прелестно пътуването ѝ?
Утре омбудсманът сменя рейса с трен по линията София-Варна. По време на 8 -часовото пътешестване Манолова ще разкрие спонтанна мобилна приемна за жителите.

Мая Манолова, омбудсман: Обмислям билетите на жителите, които ще употребяват приемната във влака, да ги осчетоводя и да ги пратя на финансовия министър, тъй като хората не са дължи да заплащат за приемна с който и да е било. От друга страна дори ще им е по-евтино, в сравнение с да дойдат до София.
Манолова съобщи, че в случай че акцията и за предвижване с публичен превоз се окаже сполучлива, ще призове всички представители на държавни институции да слязат от служебните си коли.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР