Националният ни волейболен тим се прости с надеждите си класиране

...
Националният ни волейболен тим се прости с надеждите си класиране
Коментари Харесай

Жалко! Голяма битка и сбогом, Токио

Националният ни волейболен отбор се елементарни с очакванията си класиране на Олимпиадата в Токио. В полуфинален мач на шампионата в Берлин нашите състезатели изгубиха от домакина Германия с 1:3 гейма - 20:25, 23:25, 25:20 и 23:25.

След успеха над Сърбия през вчерашния ден треньорът на българите Силвано Пранди проучва: " Вървим възходящо, въпросът е по кое време това ще спре ". Тази забавна поговорка за жал откри негативния си отговор в полуфиналната борба с немците.

Дамикините бяха бурно подкрепяни от трибуните, само че в залата имаше и немалка българска агитка, която опита оптимално да даде сили на нашите волейболисти.

След едва начало, опит за стабилизиране на играта  ни и мощен край за германците, загубихме първия гейм с 20:25.

Вторият гейм бе трагичен във втората си част, когато стигахме и на точка от противниците. В последна сметка, за жалост пропуснахме значимия миг в мача и още веднъж загубихме - 23:25.  

Нашите момчета най-сетне демонстрираха опциите си и изиграха отличен трети гейм. Водени от капитана си Виктор Йосифов, те завоюваха с 25:20 и оставиха живи възможностите си в мача - 1:2 гейма.

Голяма борба имаше в четвъртия гейм. Липса на централизация в решитерни моменти обаче попречи на момчетата на Силвано Пранди. След на ниска цена изгубени точки отстъпихме с 23:25.

Така немците отиват на финала, където на следващия ден ще играят с Франция за заветната виза на Олимпиадата в Токио.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР