Националният ни тим по волейбол за мъже излиза срещу САЩ

...
Националният ни тим по волейбол за мъже излиза срещу САЩ
Коментари Харесай

Волейболистите чакат САЩ във втория си мач от Лигата на нацииите

Националният ни отбор по волейбол за мъже излиза против Съединени американски щати от 11 часа българско време във втория си мач от Лигата на нациите в Китай. Българите победиха домакините с 3:2 гейма в първия си мач през вчерашния ден.

В неделя още веднъж от 11:00 часа волейболистите водени от треньора Пламен Константинов се изправят против Аржентина.

А1 подарява на почитателите дебютните мачове на волейболните национали в Лигата на нациите

Селекционерът на мъжкия народен тим на България Пламен Константинов съобщи след успеха, че без значение от всичко е удовлетворен от триумфа.

"Знаехме, че първата среща в Китай ще бъде доста сложна. Китай играе доста добре у дома и не чакахме, че ще бъде елементарно. Както се вижда от резултата, те играха доста добре и в действителност бе равносилен мач. Започнахме добре в първия гейм, само че по-късно мисля, че загубихме преимуществото си. Добрите неща пристигнаха с някои смени в четвъртата част. Някои от момчетата влязоха от скамейката и трансформираха мача. Играха в действителност добре и ни помогнаха да спечелим този сложен мач. Като цяло главната разлика в мача беше в офанзива. Мисля, че това бе главната причина за успеха ни ", показа Константинов, представен от volleyball.bg.

България с сложна, само че сладка победа на старта в Лигата на нациите

Капитанът на волейболните ни национали Виктор Йосифов съобщи след трагичната победа над домакина Китай с 3:2 гейма, на старта на Волейболната лига на нациите, че е било значимо за отбора ни да завоюва този мач и отборът ни от ден на ден ще усъвършенства играта си..

"Мисля, че Китай сподели страховит волейбол. За нас бе значимо да спечелим този мач. Смятам, че към момента нямаме съвършено чувство между тях, само че имам вяра, че ще подобрим това. Беше сложен мач. Резултатът не е значим, всичко е наред ", разяснява Йосифов.

Във втората седмица от Лигата на нациите от 1-и до 3-и юни националите ще играят в "Арена Армеец " в София против Сърбия, Австралия и Русия.

От 15 до 17 юни националният тим на България пък ще е хазаин в зала "Конгресна " във Варна против олимпийския първенец Бразилия, Франция и Канада.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР