Националният ни отбор за младежи и девойки стартира от днес

...
Националният ни отбор за младежи и девойки стартира от днес
Коментари Харесай

Красимир Джуров открива програмата за боксьорите ни в Черна гора

Националният ни тим за младежи и девойки започва от през днешния ден присъединяване си в интернационалния шампионат " Адриатическа перла " в Бар, Черна гора. Според изтегления чоп и програмата на надпреварата, първи на кръга, от водения от Борислав Бояджиев отбор, ще се качи Красимир Джуров.

Европейският вицешампион ще боксира в категория до 64 кг. Той попадна в долната половина на схемата, а негов противник през днешния ден следобяд ще бъде руснакът Дониер Назаров. Мачът им е девети в програмата, която започва от 15:00 часа българско време и се чака към 17:00 часа. При триумф геният ни ще се изправи против спечелилия от дуела на Ахмаджов Ахмедов (Узб) и Лука Никабадзе (Груз).
 Олимпийски, международни и европейски първенци идват за купа „ Странджа”
Олимпийски, международни и европейски първенци идват за купа „ Странджа ”

306 боксьори от 35 страни ще вземат присъединяване в 72-ото издание на интернационалния шампионат

Утре на кръга ще се качи Уилям Чолов (75 кг). Той ще боксира на 1/4-финал, като чака спечелилия от срещата на Илия Тохобирский (Укр) и Логин Петров (Узб). Европейският първенец Ясен Радев (52 кг) почива на старта и ще играе непосредствено на полуфинал. Той ще се изправи против представителя на Украйна Руслан Цикало. Мачът им ще се организира на 20 февруари. На същия ден своето присъединяване ще започва и Златин Илчев (+91 кг). Българинът също пропуща първия кръг и ще срещне на полуфинал Иван Онишченко (Рус) или Жахонигир Закиров (Укр).

При девойките, водени от Ангел Тодоров, Благовеста Георгиева (51 кг) стартира присъединяване си на следващия ден против индийката Наорем Бабирожисана. Тала Хабас (54 кг) пък се класира непосредствено за край, защото в категорията няма доста състезателки, и на 21-и ще играе с Неха (Инд) или Клаудие Тотова (Чех).
 Красимир Инински надъха националите преди купа „ Странджа
Президентът на БФ Бокс надъха националите преди „ Странджа “

Лагерът е подготовка за 72-ото издание на турнира
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР