Националният ни отбор по волейбол ще се изправи срещу Иран

...
Националният ни отбор по волейбол ще се изправи срещу Иран
Коментари Харесай

Ето къде ще се излъчва волейболната среща България - Иран

Националният ни тим по волейбол ще се изправи против Иран от 20:30 часа довечера в зала " Конгресна " във Варна. " Лъвовете " ще търсят наложителна победа, с цел да си открият по-лесен път към идната фаза на шампионата.
Успех над " персите " може да подсигури второто място за възпитаниците на Пламен Константинов, имайки поради, че им остават мачове против новобранецът в нашата група Пуерто Рико, международния първенец Полша и Куба.
Като посочени за съществени любимци в групата са поляците, които започнаха със сигурна победа против кубинците с 3:1, а борбата за второто място ще е сред България и Иран, които също завоюваха безапелационно своите първи мачове. Българите надвиха против Финландия с 3:0, а иранците не оставиха късмет на Пуерто Рико и също извоюваха чиста победа.
Голямата звезда на " персите " е разпределителят и капитан на тима Сайед Мир Маруфлакрани. Други съществени играчи на иранския тим са диагоналът Амир Гафур, посрещачът Милад Ебадипур и центърът Мохамад Мусави.
Срещата може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате директно в ефира на Българска национална телевизия 1.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР