Националният ни отбор по футбол завърши 1:1 с отбора на

...
Националният ни отбор по футбол завърши 1:1 с отбора на
Коментари Харесай

Дузпа измъкна България на старта на евроквалификациите

Националният ни тим по футбол приключи 1:1 с тима на Черна гора в първата борба в квалификациите за Европейското състезание през 2020 година. Попадението за черногорците вкара Мугоша, а Тодор Неделев изравни резултата в 81`. Следващият дуел на България е в понеделник, когато ще гостува на Косово.
През първата част националите ни пробваха да затруднят противниковия пазач, само че по този начин и не нанесоха прецизен удар за първите 45 минути. Единственото чисто състояние бе за гостите, когато Иванич излезе самичък против Николай Михайлов, само че българският вратар мазета топката. В 50` Мугоша изведе Черна гора напред в резултата и по-късно последваха по-силни минути за гостите. В 81` Тодор Неделев изравни от дузпа. Повторенията обаче демонстрираха, че нарушаването против Станислав Костов бе осъществено отвън наказателното поле.
Всички детайлности от дуела вижте в Sportlive.bg.
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Националите ни ще опитат да сложат завършек на сушата от 16 години без присъединяване на огромно състезание, като задачата е Евро 2020. Те оставиха положителни усещания по време на Лигата на нациите и в този момент е моментът да ги затвърдят. " Трикольорите " ни обаче ще бъдат без двама от титулярите си, които получиха контузии - Кирил Десподов и Пламен Илиев.
С травма е и бранителят на Лудогорец Антон Недялков, само че все пак има голяма възможност да се появи на терена.На местата на контузените бяха извикани Станислав Костов от Левски за върха на офанзивата и Благой Макенджиев от Дунав на вратата.
Съперникът ни обаче сподели, че идва с огромно самочувствие и няма никакво желание да се даде елементарно, макар че са без две от звездите си. Стефан Савич и Стеван Йоветич, като и двамата са с контузии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР