Националният ни отбор по футбол загуби от Хърватия с 1:2

...
Националният ни отбор по футбол загуби от Хърватия с 1:2
Коментари Харесай

Десподов провали лъвовете срещу Хърватия

Националният ни тим по футбол загуби от Хърватия с 1:2 в контрола в Доха. В основен виновник за " лъвовете " се трансформира Кирил Десподов. Актуалният Футболист №1 на България остави глуповато " лъвовете " в понижен състав, което се оказа основно. Халфът на Лудогорец първо изкара червен картон на Дуйе Чалета-Цар (63), след което откри резултата в 69-ата мин. При насладата си Десподов съблече фланелката и беше пратен под душовете. Впоследствие международният вицешампион стигна до обрата след голове на Лука Модрич (76-д) и Андрей Крамарич (80).
" Доволен съм от показаното. Вината е наша. Това е най-хубавият мач, който сме играли в контрола. Не заслужавахме да загубим. Имаше вятър в гърба от съдията (към хърватите), напълно леко побутване. Десподов осъзнава грешката си ", сподели селекционерът на България Ясен Петров.
" Вината е моя, поемам я. Изкарах на тях червен картон, само че получих втори жълт ", сподели Десподов.
" Изпуснахме добра опция. Доволен съм от вложеното усърдие, без да посочваме, че през първото полувреме Хърватия игра с запаси. Не виждам за какво са нужни митингите. Двама олигарси си мерят въздействието и ние сме косвена жертва ", съобщи членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР