Националният ни отбор по футбол ще играе срещу Унгария в

...
Националният ни отбор по футбол ще играе срещу Унгария в
Коментари Харесай

Десподов за Унгария, капитанската лента и целите в Щурм

Националният ни тим по футбол ще играе против Унгария в баражите за класиране на Евро 2020, а при възможен триумф още веднъж в София ще срещнем спечелилия от конфликта Исландия - Румъния. Кирил Десподов продължава със мощните си игри в шампионата на Австрия. Нападателят създаде изравнителния гол против Рапид във Виена за равенството 1:1 против Щурм.

" Лично мое мнение, че ние заслужавахме успеха повече. Изпуснахме да победим Рапид, само че и една точка да спечелим, отново е добре. Няма значение дали отбелязвам или депозирам за гол. Аз съм крило. Асистенцията се счита и за гол. Еднакво значимо е, когато отбелязвам и когато депозирам. Важното е представянето на Щурм. Залцбург има доста мощен тим. Те изцяло справедливо са на първото място в класирането. Още е рано да разясняваме къде ще е Щурм в края на сезона. Март месец шампионата се разделя на две. Още е рано е да се приказва. Пожелавам си да сме измежду първите три тима в крайното класиране ", сподели Кирил Десподов за " БНР ".

Футболист №1 на България за 2018 година си пожела и помощ от страна на българските почитатели против отбора на Унгария в баража.

" Жребият за баражите за европейско състезание е добър за нас. Ние обаче нямаме право да подценяваме нито един тим. Много е значимо, че ще играем като домакини против Унгария. Дано и публиката ни помогне. Ивелин Попов ще липсва доста на всички. Той ми беше кумир като дете. Дано той си промени решението и да помогне в тези мачове, които ни остават в баражите. Кой ще е капитан на България? Това ще решат футболистите или треньорите. Не желая да споделям Кирил Десподов ще е капитан на България. За мен ще е чест да съм капитан на България, само че който и да е, ще се разпределям на най-много за родината си ", сподели Кирил Десподов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР